Možete dobiti osnovnu reviziju besplatno

 Ovaj pristup bez rizika osigurava da plaćate na temelju rezultata, što nas razlikuje od većine novozelandskih i australskih agencija. Raščlamba cijena za uobičajene seo usluge: razložimo je dalje kako bismo razumjeli vrste usluga. Koje pružaju seo stručnjaci i tipične troškove (u novozelandskim dolarima) povezane s uobičajenim uslugama koje bi vam mogle trebati. Pregled cijena uobičajenih seo usluga seo revizija: procjena koja identificira područja na vašoj web stranici koja trebaju poboljšanja. To obično uključuje analizu brzine stranice za mobilne uređaje i stolna računala, analizu konkurenata. Procjenu povratnih veza, istraživanje ključnih riječi, procjenu sadržaja i sve probleme. Koji mogu spriječiti vašu web stranicu da se dobro rangira u serpovima (stranicama s rezultatima tražilice).

Često kao alat za stvaranje potencijalnih

Kupaca za seo agencije, ili možete platiti do 5000 usd za dublju analizu. Naknada za izvješće od 20 stranica iznosi 430 usd. tehnički seo: fokusira se na optimizaciju tehničkih aspekata vaše web stranice kako bi se osiguralo da joj tražilice mogu Izvršni popis razine C pristupiti i učinkovito je indeksirati. To uključuje poboljšanje brzine stranice, mobilnu optimizaciju, ispravno indeksiranje i indeksiranje te implementaciju označavanja sheme. Povremeno će programeri morati biti uključeni za prilagođene web stranice i složenije probleme, a jednokratna naknada može se kretati od 100 do 5000 usd. optimizacija izvan stranice: uključuje izgradnju autoriteta domene putem vanjskih (izvan stranice) zadataka kao što je izgradnja citata u direktorijima, dopiranje do sponzoriranih postova, distribucija priopćenja za javnost i objave na forumu.

Mjesečni troškovi za ovu misiju

Izvršni popis razine C

Koja je u tijeku kreću se od 500 usd do više od 5000 usd. seo na stranici: optimiziranje elemenata unutar vaše web stranice, uključujući alternativne kami dina waktos di dieu dimana oznake, meta opise, oznake naslova, interne veze i strukturu naslova, za poboljšanje rangiranja u pretraživanju.

Cijene seo-a na stranici obično

Se kreću od 500 do 3000 usd. marketing sadržaja: uključuje stvaranje i optimiziranje različitih vrsta sadržaja na vašoj web stranici. Uključuje postove yeezy 350 boost v2s na blogu, odredišne ​​stranice, opise proizvoda i pisanje gostujućih postova. Cijena po članku kreće se od 100 usd do 500 usd i više po članku, s mjesečnim paketima u rasponu od 1000 usd do 5000 usd i više. Saznajte više o tome koliko biste trebali platiti za seo sadržaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *