Tijekom detaljne revizije stranice i analize

SEO promicanje komercijalnog projekta u ratnim uvjetima težak je zadatak. Naš tim uspio je povećati pokazatelje prometa internetske trgovine robe za nokte usluge Lillyshop.pro u odnosu na veljaču 2022. za gotovo 60%, a broj transakcija porastao je za gotovo 155%.

Opće informacije o projektu

Naziv tvrtke : internetska trgovinalillyshop.pro Cilj klijenta : dostići prijeratne razine, povećati ukupnu konverziju resursa
Registracija domene : 2018 Usluga : SEO promocija
Profil tvrtke : proizvodi za manikuru Značajke niše : prisutnost jakih konkurenata
Regija promocije : Ukrajina Rezultat rada : od ožujka do lipnja 2022. ostvarili smo povećanje prometa na stranici za 1,6 puta

Internetska trgovina Lillyshop.pro bavi se potpuno “mirnim” poslovanjem – svojim kupcima nudi profesionalne proizvode za manikuru i pedikuru. Glavni raspon ponude tvrtke je širok izbor proizvoda za umjetnike koji rade u industriji noktiju.

Stranica predstavlja veliki izbor proizvoda dizajniranih za njegu noktiju i stvaranje elegantnog završetka. Osim toga, trgovina nudi mogućnost kupnje početnog kompleta za profesionalnu manikuru, uključujući osnovne materijale, lampu za sušenje i potrebne alate.

Za kupce internetske trgovine Lillyshop.pro proizvodi su podijeljeni u kategorije:

  • gelovi i akrili;
  • proizvodi za zanoktice;
  • pomoćne tekućine (odmašćivači, odstranjivači laka za nokte, primeri i još mnogo toga);
  • sredstva za sterilizaciju i dezinfekciju;
  • losioni, kreme za ruke i tijelo.

Zasebno su predstavljeni različiti alati – glodala i dodaci, svjetiljke, stezaljke, štipaljke, proizvodi za jednokratnu upotrebu. Jednom riječju, majstor će na ovoj stranici pronaći doslovno sve za svoj rad u području usluge noktiju.

Kao i sve ostalo u našoj zemlji, ovaj posao je praktički stao nakon 24. veljače 2022., iako je prije rata naš tim uspio postići prilično visoke stope SEO-a za web stranicu Lillyshop.pro. U više od šest mjeseci napravljen je veliki posao.

U travnju 2022. započela je nova Kupite SMS uslugu etapa u razvoju našeg zajedničkog projekta, čiji su ciljevi bili vratiti rad internetske trgovine i doseći novu razinu.

 

Glavni problem klijenta

Kupite SMS uslugu

Na početku rada na projektu Lillyshop.pro provedena je temeljita revizija stranice i analiza konkurentnosti niše.

Među glavnim problemima identificiranim za našeg klijenta bili su sljedeći:

  • profil slabe veze;
  • neinformativne i dvostruke meta oznake;
  • odsutnost nekoliko komercijalnih čimbenika;
  • duplicirane stranice.

S tim u vezi, pozicije u odnosu na konkurente bile su dosta niske.

U početku nam je cilj bio po Hoe kunnen bedrijven zich voorbereiden op de impact van Web3? većati visokokvalitetni organski promet na web mjesto i dovesti ključne upite na vrh. Nakon početka izvanrednog stanja, više smo se koncentrirali na dobivanje stalnog priljeva novih kupaca sa stranice i povećanje prodaje.

 

Naša strategija

 konkurenata identificirane su točke rasta za projekt. Odlučili smo se fokusirati na takva područja.

Rješavanje tehničkih grešaka

Prisutnost tehničkih nedostataka si china phone numbers gnal je robotima za pretraživanje da resurs nije dovoljno kvalitetan i da se ne može natjecati za prva mjesta u rezultatima pretraživanja. Ispravljanje takvih problema značajno utječe na poziciju stranice u rezultatima pretraživanja. Bilo je važno učiniti sljedeće:

  • povećati brzinu učitavanja stranice za mobilne uređaje. S jedne strane, to bi moglo povećati rangiranje, s druge strane, moglo bi poboljšati čimbenike ponašanja;
  • popraviti pogreške s mikro označavanjem, što će omogućiti tražilicama da “bolje razumiju” informacije na stranicama i generiraju bogate isječke;
  • eliminirati duplicirane stranice;
  • raditi na meta oznakama, posebno obraćajući pozornost na naslov i opis.

Izvođenje radova vanjske optimizacije

Prema statistici, u vrijeme kada je rad na projektu počeo, stranica je već imala izgrađenu masu linkova, ali je rasla skokovito i nije bila osobito visoke kvalitete, što bi moglo dovesti do izricanja kazni od strane tražilica .

 

Kako biste zauzeli najviše pozicije u tražilicama i povećali pouzdanost svoje stranice, potrebna vam je redovita i glatka izgradnja poveznica. Strategija koju smo razvili za provedbu ovog zadatka bila je prvenstveno usmjerena na kupnju “vječnih” poveznica na članke i odabir visokokvalitetnih donatorskih domena.

Jačanje poslovnog pozicioniranja

Ovo područje jedno je od najvažnijih za povećanje prodaje. Klijent se brže odlučuje na kupnju proizvoda kada je upoznat s markom i kada mu je zgodno naručiti na web stranici. Da bismo to učinili, planirali smo poraditi na komercijalnim čimbenicima – odrediti vrijeme za primanje poziva, dodati telefonske brojeve za aplikacije (Telegram, WhatsApp, Viber), online obrazac za savjetnika i napraviti druge promjene koje poboljšavaju interakciju s klijentima.

Također smo savjetovali našem klijentu da proširi asortiman, jer se u pretrazi prvo prikazuju tvrtke sa širim katalogom, tako da korisnik može brzo pronaći potrebne proizvode.

Proširenje strukture stranice

Dodatni promet može se dobiti izradom dodatnih stranica. Da biste to učinili, potrebno je proširiti semantičku jezgru, istaknuti potkategorije po markama, implementirati filter stranice, uključiti ih u indeksiranje i napisati odgovarajuće meta oznake.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *