Kako funkcionira Blockchain NFT Marketplace?

NFT-ovi redefiniraju budućnost postupanja s imovinom i guraju naprijed globalnu decentraliziranu ekonomiju. Oni preuzimaju svijet i transformiraju svaki sektor za koji znamo.

Iako su NFT-ovi s nama od 2014., njihovo je tržište prošle godine eksplodiralo, što ga je učinilo glavnom temom. Od 2020. do 2021. njegovo se tržište povećalo više od 20 puta. Stručnjaci vjeruju da NFT ima više korisnosti i potencijala u budućnosti. Moglo bi nadmašiti kripto tržište u nadolazećim danima.

Međutim, kad god govorimo o NFT-u, pos

toji jedan pojam koji stalno izlazi na vidjelo. To je blockchain.

Blockchain je temeljna tehnologija iza  Knjižnica telefonskih brojeva rođenja nezamjenjivih tokena. Bez blockchaina, postojanje NFT-ova bilo je nemoguće.

Knjižnica telefonskih brojeva

Još jedan važan doprinos proc શિપિંગ દસ્તાવેજીકરણના પ્રકારસ્થાનિક અને આંતરરાષ્ટ્રીય vatu NFT tržišta su NFT tržišta , druge takve platforme i alati.

Hajde da shvatimo ulogu blockchaina i NFT tržišta u NFT-u i kako funkcioniraju.

Uloga blockchaina u NFT-ovima

Svi NFT-ovi izgrađeni su preko blockchain mreže i izvršavaju se prema kodiranim pametnim ugovorima. Blockchain je temeljna tehnologija iza NFT-ova.

Nezamjenjivi tokeni ne samo da se kuju, već se i prodaju i kupuju preko same blockchain mreže. Svi podaci o imovini koje predstavlja nezamjenjivi token pohranjuju se preko lanca blokova.

Ovi su podaci sigurni i nepromjenjivi. To znači da nitko ne može hakirati ili mijenjati podatke. Na taj način pruža maksimalnu sigurnost svim podacima i samoj imovini.

Blockchain kao decentralizirana mreža donosi transparentnost u NFT ekosustav. Kao što nijedna vlada ili organizacija nema ovlasti nad mrežom. Stoga su NFT-ovi također decentralizirani i ne potpadaju pod ničiju kontrolu.

Kako funkcioniraju NFT tržišta?

Ne može svatko kodirati i kovati NFT-ove od nule. Ako ste programer, samo tada možete sami pisati i izvršavati kodove.

Zato za pojednostavljenje NFT ekosustava imamo NFT tržnice i druge platforme. Ove platforme sa svojim vrhunskim alatima čine cijeli NFT proces lakim i upravljivim za rukovanje.

Ne morate biti tehnološki štreber da biste kova big work li, prodavali i kupovali NFT-ove na tržnicama. Imaju automatizirane sustave u kojima možete kovati i prodavati NFT-ove u nekoliko jednostavnih koraka. To je slično kretanju kroz stranice e-trgovine ili stranice društvenih medija.

Jedna takva platforma je NFTICALLY koja va

m omogućuje otvaranje vlastite white label NFT trgovine. Na ovoj platformi imat ćete pristup automatiziranoj NFT infrastrukturi i uslužnim programima. Stoga vam olakšava kovanje, prodaju i kupnju NFT- ova bez ikakvog tehničkog znanja.

Takve platforme također imaju dodatne značajke za glatko funkcioniranje kao što su cross-chain podrška, fiat podrška, integracija e-pošte, SEO optimizacije, KYC, airdrops, INC itd. Ove značajke pomažu NFT umjetnicima da pretvore bilo koju imovinu u NFT i stave je na prodaju bez ikakvih problema .

Sve što trebate učiniti je jednostavno slijediti korake. Da biste kovali, prodavali ili kupovali NFT-ove , prvo morate otvoriti račun na tržištu. Zatim morate postaviti kripto novčanik i pridružiti ga svom tržišnom računu.

Stvaranje računa na tržištu traje samo nekoliko minuta. To je slično stvaranju vaših računa na društvenim mrežama. Štoviše, NFTIČKO povezivanje vašeg kripto novčanika s računom također je proces u dva koraka.

Nakon što je kreiranje vašeg računa završeno, možete nastaviti sa stvaranjem zbirki. Za to morate samo stvoriti zbirku i dodati naziv i opis. Zatim možete dodati stavke u tu kolekciju da biste ih pretvorili u NFT-ove . Nakon što je vaš NFT kreiran, možete odlučiti njegovu cijenu i staviti ga na prodaju.

Cijeli proces je besprijekoran korak po korak tako da ga svatko može riješiti bez ikakvog tehničkog znanja.

Zaključak

Cjelokupna ideja NFT tržišta je učiniti NFT-ove dostupnima svima. Osnažuje sve, od umjetnika do glazbenika, slavnih osoba, sportaša, digitalnih kreatora i brendova da budu dio NFT zajednice.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *