Vrhunske modne marke u Metaverseu

Ako ste u virtualnom svijetu mode, vjerojatno ste čuli za Nike, Burberry, Gucci i Nike. Ali jeste li znali da su ovi brendovi ušli u metaverzum? Čitajte dalje kako biste otkrili njihove nove ponude. Ne samo da ovi brendovi donose svoje proizvode u virtualni svijet, već lansiraju i izvrsne modne komade kao dio svojih virtualnih tokena. Nike je čak kupio brend tenisica, RTKFT, koji će biti veliki dodatak njihovoj liniji odjeće i modnih dodataka.

Burberry

Rastuća popularnost virtualnog identiteta, slojevita virtualna odjeća i tehnologija u nastajanju čimbenici su koji utječu na modu i stil života u metaverzumu. Vrhunske modne marke već istražuju nove tehnologije i metode kako bi svoje marke i proizvode učinile dostupnijima potrošačima. Dana 24. ožujka na virtualnoj platformi Decentraland održat će se Metaverse Fashion Week na kojem će premium brendovi predstaviti svoju digitalnu ponu Popis e -pošte industrije du. No, hoće li mainstream modni brendovi skočiti u Metaverse?

Popis e -pošte industrije

Luksuzni brend Givenchy jedan je o İctimai və xeyriyyəçilik fəaliyyətinin hansı formaları var? d brendova koji sudjeluju u metaverzumu. Već je lansirao svoje nezamjenjive tokene, a drugi luksuzni modni brendovi mogli bi slijediti njihov primjer. Givenchyjev primjer nadahnuo je druge luksuzne brendove da iskoriste metaverzum kako bi dosegli širu publiku. Još jedna modna kuća koja eksperimentira s kriptovalutama je britanski brend JW Anderson. Dizajner je prije bio brend muške odjeće, ali se kasnije proširio na sveobuhvatnu liniju za žene.

Louis Vuitton je još jedan veliki igrač u met

averzumu. Ove je godine francuski brend proslavio 200. obljetnicu lansiranjem virtualnog svijeta pod nazivom Louis the Game. Osim toga, udružio se s Mythical Games kako bi stvorio virtualni svijet za svoje korisnike. Još jedan modni brend uključen u metaverzum je H&M. S novim načinom online kupovine, metaverse će korisnicima omogućiti da iskuse novu dimenziju kupovine.

Burberry je poznata britanska modna kuća osnovana 1970-ih. Kultni karirani uzorak čini Burberryjeve artikle odmah prepoznatljivima i dugo ih se povezuje s otmjenim i fantastičnim ljudima. Poput Burberryja, Louis Vuitton i Nike također se probijaju u metaverzum. Lako je vidjeti zašto se Burberry trudi proširiti svoju prisutnost. S ukupnom vrijednošću od 6,6 milijardi dolara, Burberry je izvrstan primjer luksuznog brenda u metaverzumu.

Gucci je još jedan brend koji istražuje nove primjene u metaverzumu. Objavio je svoje prve digitalne tenisice na platformi u svibnju 2021., koje su se prodavale za 12 USD (PS9). U veljači 2022. pokrenuo je suradnju sa Superplastikom. Cijena prvog NFT proizvoda u metaverzumu već je 30 000 USD (22 700 PS). Budući da metaverzum omogućuje korisnicima prodaju NFT-ova na sekundarnom tržištu, brendovi bi mogli dobro profitirati od ovog poslovnog modela.

storiji kao i predstavnici drugih kreativnih industrija, poput videoigara, filma i glazbe. Ovi novi koncepti pokazuju se kao bitan dio budućnosti mode. Uz prvi modni pothvat u povijesti, Metaverse je iznjedrio novu vrstu modnog poslovanja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *