15 objava o angažmanu na društvenim mrežama koje bi vaša

Angažman na društvenim mrežama odnosi se na način na koji vaši pratioci komuniciraju s vašim sadržajem. Najčešće dolazi u obliku lajkova, dijeljenja i komentara na većini glavnih platformi društvenih medija, ali može uključivati ​​i povratne veze, dodavanje u favorite i još mnogo toga. Angažman pokazuje koliko je vaš sadržaj prihvaćen od strane vaših pratilaca. Veća stopa angažmana znači da su vaši pratioci mislili da je vaš post relevantan i uzbudljiv. Manje angažmana znači da su vaši sljedbenici vidjeli vašu objavu i samo skrolovali.

Vrhunski vodič za marketing na društvenim

mrežama za lokalna preduzeća Preuzmite ovdje Zašto B2B lista e -pošte je angažman na društvenim mrežama važan za vašu kompaniju Ne samo da. Y vam angažman pokazuje kako funkcioniraju vaše objave, već također pokazuje vašim sljedbenicima i algoritmima društvenih medija koliko. T dobro funkcionira vaš sadržaj. Kada vaši pratioci vide da vaš sadržaj ima visok angažman, veća je vjerovatnoća da će se i oni uključiti u njega, lajkom, komentarisanjem i dijeljenjem. A kada platforma društvenih medija vidi veću stopu angažmana, njen algoritam će dati prioritet vašem sadržaju i rangirati ga više u feedovima vaših pratilaca.

B2B lista e -pošte

Iz oba razloga morate napraviti relevantne

privlačne postove ako želite da vaša kompanija uspije na cmo email list  društvenim mrežama. Najbolji postovi za angažman na društvenim mrežama 1. Postavljajte pitanja putem anketa Primjer LinkedIn ankete Birdeye Ljudi vole da dijele svoja sviđanja i nesviđanja na društvenim mrežama. Ankete im to omogućavaju, dok vam istovremeno daju vrijedne uvide sljedbenika. Ankete su zabavne, zabavne i dokazano povećavaju angažman – posebno na platformama kao što je LinkedIn. Zabavne ankete, poput pitanja šta

vaši pratioci planiraju da rade za praznike

imaju tendenciju da se više angažuju – ali možete postaviti i Yadda Ake Tabbatar An Buga Sanarwar Jarida Na? pronicljiva pitanja koja će vam pomoći da shvatite koji sadržaj vaši pratioci žele da vide. Na primjer, vaša kompanija može objaviti anketu koja pita kada vaši pratioci najčešće skroluju svoje feedove tokom dana. Rezultati te ankete mogu vam pomoći da odredite najbolje vrijeme za objavljivanje na vašim kanalima društvenih medija kako biste dosegli svoje pratioce kada je najvjerovatnije da će se baviti sadržajem vašeg brenda. 2. Pitajte svoje pratioce za povratne informacije.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *