Drugo temeljno ažuriranje 2022

Stručnost eat algoritam već je neko vrijeme pokretačka snaga iza rangiranja stranica. A ažuriranje korisnog sadržaja udvostručilo je to. Stranice koje nude iskustvo iz prve ruke o odabranoj temi obično će nadmašiti one temeljene na vanjskom istraživanju.

Ponašanje korisnika

Kao dio ažuriranja korisnog sadržaja, google posvećuje sve veću pozornost ponašanju korisnika – ponajprije vremenu provedenom na stranici. Visoke stope napuštanja početne stranice doživjet će još strože kazne u svijetu ažuriranja sadržaja koji će biti od pomoći. Mamac i zamjena naslova ako se vaš sadržaj ne podudara s vašim naslovom ili h2 naslovima, rangiranje vaše web stranice će patiti.

Izbjegavajte i nagađanja. Pokušaji povećanja prometa postavljanjem pitanja na koja se ne može odgovoriti (na primjer, naslov u kojem se pita Izvršni popis razine C kada će nova emisija biti objavljena na netflixu, nakon čega slijedi odgovor “netflix nije potvrdio kada će >tv show name< biti puštena u prodaju”) pretrpjeli su u ovo ažuriranje.

Punjenje riječi

Izvršni popis razine C

Google je dugo negirao da broj riječi utječe na rangiranje stranica i savjetovao je da se ne produžuju članci radi pretrpavanja ključnim riječima. Ažuriranje kuinka ansaita rahaa myymällä sähköpostimalleja korisnog sadržaja učinilo je ovo sve važnijim. 1000 relevantnih riječi koje brzo odgovaraju na pitanje nadmašiće vijugavu poruku od 3000 riječi prepunu tankog sadržaja.

Osnovno ažuriranje (rujan)

Pojavilo se u rujnu, odmah nakon ažuriranja korisnog sadržaja. Ovo ažuriranje popravilo je dio štete za renomirane referentne stranice koje su big work pretrpjele u svibnju, dok su one na koje je utjecalo nepotvrđeno ažuriranje u lipnju nastavile bilježiti fluktuacije u vidljivosti – neke su imale nagli porast, dok su druge nastavile gurati promet. Najveći brendovi e-trgovine nastavili su bilježiti uspjeh nakon ovog ažuriranja, dok je vidljivost vijesti i medija nastavila padati. Imena kućanstava poput cnn-a i new york posta, na primjer, bila su jako pogođena.

Možete dobiti osnovnu reviziju besplatno

Možete dobiti osnovnu reviziju besplatno

 Ovaj pristup bez rizika osigurava da plaćate na temelju rezultata, što nas razlikuje od većine novozelandskih i australskih agencija. Raščlamba cijena za […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *