Nemojte ga koristiti kao

Ono što je bitno je da je vaš profil jedinstven i da se ne razlikuje od onoga što radite. I to bez greške!

U ovom članku sa zadovoljstvom vam mogu ukazati na 10 najbanalnijih pogrešaka koje se rade kada se odlučite za osobno brendiranje na LinkedInu.

Idemo!

Predstavljam vam svoj osobni profil na Linkedinu. Neće biti savršen, ali nakon dugo vremena uspio sam ga namjestiti da radi osobno brendiranje na LinkedInu ispravno. Ako vam bude zanimljivo možete me pitati za link !

Osobni brend s    da je Facebook

Općenito, vrlo je tanka linija koja razlikuje društvenu mrežu poput Facebooka od ostalih.

Ovdje, u ovom slučaju, razlika između LinkedIna i Facebooka više liči na nosivi zid.

Dvije društvene mreže rođene su s izrazito razli Posebno vodstvo čitim ciljevima i ambicijama.

SAVJET za osobno brendiranje na LinkedInu

Posebno vodstvo

Repliciranje vaše Facebook aktivnosti na LinkedInu ne donosi apsolutno ništa dobrom za vaše poslo 3 automatisations pour vendre des cours en ligne vanje i neće vam pomoći da razvijete uspješnu marketinšku strategiju.

PRIMJER : Recimo da se regrut ili poslodavac ili potencijalni klijenti ograniče na isključivo promatranje vašeg LinkedIn profila, zaboravljajući TKO ste i ŠTO radite na Facebooku (regruteri rijetko proučavaju profil kandidata samo na LinkedInu).

Međutim, ako je ono što objavite na LinkedInu is cz lists  koji dijelite na Facebooku, ne ostavljate dobar dojam o sebi s profesionalnog stajališta. Morate shvatiti da dvije društvene mreže imaju različite komunikacijske metodologije. Različitim jezikom, jer oni koji naseljavaju te dvije društvene mreže imaju različite stavove. U ovom bi slučaju vaš osobni brand i webputacija bili katastrofa.

Koju dodanu vrijednost donosi objava novog mačića na LinkedInu ? Rekao bih vrlo malo!

Osim ako ne dijelite svoje

 

Najnovije znanstveno istraživanje o stopi empatije koju objave mačića na društvenim mrežama generiraju u odnosu na stupanj pretvorbe u kupnju.

Ili opet, kakva je potreba za još jednim “ Dobro jutro, kafe ” u LinkedIn umaku?

Baš ništa! Zato što su LinkedIn i Facebook dvije različite društvene mreže, stvorene za različite svrhe i koje bi trebale imati različite, recimo to tako, profesionalne sadržaje!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *